Inscriere 2015

Înscrierea la NSF 2015 se deschide pe 1 martie şi se poate face până pe 30 aprilie inclusiv termen prelungit până pe 20 mai.

La Noaptea Studiourilor Foto, ediţia a doua, 20 iunie 2015, se poate înscrie orice studio de fotografie din Bucureşti*, care întruneşte criteriile de eligibilitate menţionate şi în Regulament:

- existenţa unui sediu / punct de lucru.

- spaţiul studioului să fie suficient de generos pentru a găzdui un mic eveniment (workshop, demonstraţie, etc), cu public.

- posibilitatea de a rezerva un spaţiu de cel puţin 2x2m pentru prezentare, demonstraţii sau branding din partea partenerilor sau sponsorilor.

- completarea până la data de 30 aprilie 2015 a formularului de înscriere (se completează online).

- trimiterea până la data de 30 aprilie la adresa [email protected] a câteva fotografii cu spaţiul studioului (cerinţă valabilă doar pentru studiourile care nu au mai participat deja).

- organizarea în Noaptea Studiourilor Foto a cel puţin unui eveniment fotografic (atelier, workshop, mini-curs, expoziţie, demonstraţie, ş.a.m.d) în intervalul 10:00-24:00.

Program NSF 2015

Multe voci din publicul de anul trecut ne-au spus că ar fi fost mult mai bine ca perioada de desfăşurare a acestui eveniment să fie mai mare de 6 ore (cât a fost în 2014), pentru a oferi posibilitatea de a ajunge la mai multe studiouri şi a participa la mai multe activităţi. 

Din acest motiv ediţia a doua, din 2015, se va desfăşura într-o sâmbătă, toată ziua. Deşi titulatura de Noapte a Studiourilor Foto rămâne, programul activităţilor va începe de la ora 10 dimineaţa, ca un fel de warm-up pentru seara. În acest fel apare ocazia pentru mai multe cursuri şi ateliere, mai mulţi cursanţi, mai mult public mulţumit că a avut într-adevăr ceva de învăţat. Încurajăm deci studiourile să gândească anul acesta evenimente mai complexe, chiar cu listă de înscriere prealabilă.

Noaptea Studiourilor Foto are în acest an o taxă de înscriere pentru studiouri, în valoare de 250 de lei, care se poate achita prin ordin de plată sau cash.  În urma completării formularului de înscriere, veţi primi pe e-mail din partea organizatorilor o proforma cu detaliile de plată.

Accesul publicului la toate evenimentele din cadrul NSF va rămâne la orice ediţie gratuit